Rezervasyon

08 Şubat 2024

14 Şubat Sevgililer Günü Otel Programları

Antalya Sevgililer Günü Organizasyonu düzenleyen Calista Luxury Resort’un “Sevgililer Günü’ne Özel Tatil Kaçamağı” ile eşsiz bir sevgililer gününde eşsiz bir deneyimin tadını çıkarın.

Yılın en değerli anlarından olan Sevgililer Günü’nü birbirinden özel program ve organizasyonlarla geçirmek isteyenlerin tercihi arasında ilk sırada Calista Luxury Resort almaktadır. Akdeniz’in karşı konulmaz güzelliklerinin yanı sıra yeşil ve maviye doyacağınız manzaralarla sizi karşılayan Calista Luxury Resort, kaçırılmayacak Antalya Sevgililer Günü Organizasyonuyla, mükemmel bir deneyim yaşamanızı sağlamaktadır.

14 Şubat’a özel düzenlediğimiz Sevgililer Günü programıyla Antalya’nın en lüks oteli olan Calista Luxury Resort’ta  eşsiz bir deneyim yaşayabilirsiniz. Sevgililer Günü’ne özel konaklama seçeneklerinin yanı sıra sevgililer günü SPA ve masaj paketleriyle eşsiz bir SPA ve Wellness hizmetiyle rahatlayabilirsiniz.

Antalya Sevgililer Günü Organizasyonu kapsamında en özel ayrıcalıkları bir arada sunan Calista Luxury Resort olarak Aşk Paketleri seçeneklerini sizlerle sunuyoruz.

  • Diamond of Love Paketi: Sevgililer Günü programları Antalya paketimiz dahilinde, Superior odada çift kişilik 1 gece konaklama, bir üst oda kategorisine müsaitlik durumuna göre ücretsiz geçiş hakkı, otele erken giriş ve 16.00’ya kadar geç çıkış ayrıcalığı, girişte şampanya ve çikolatalı çiçek ile karşılama, odaya kalp şeklinde pasta, Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan birbirinden leziz atıştırmalıklar ve köpüklü şampanya hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.

Sevgililer Günü programları Antalya paketimiz dahilinde deneyimleyeceğiniz diğer ayrıcalıklar; odanıza Sevgililer Günü’ne özel süsleme, bir sonraki gün odanıza kadar getirilen özel kahvaltı servisi, Callos SPA hizmetinde ücretsiz Türk hamamı, Sauna ve Fitness Center kullanımı, 30 dakikalık, 2 kişilik kese-köpük masajı ve ikramlar, Callos SPA’da Sevgililer Günü’ne özel indirimler, A’la Carte Restaurant’ta Sevgililer Günü’ne özel romantik akşam yemeği ve ücretsiz çift yön havalimanı transferidir. 

  • Luxury of Love Paketi: Antalya Sevgililer Günü organizasyonu paketimizle, Superior odada çift kişilik 2 gece konaklama, bir üst oda kategorisine müsaitlik durumuna göre ücretsiz geçiş hakkı, otele erken giriş ve 16.00’ya kadar geç çıkış ayrıcalığı, girişte şampanya ve çikolatalı çiçek ile karşılama, odaya kalp şeklinde pasta, özel atıştırmalıklar, odanıza Sevgililer Günü konsepti özelinde özel süsleme, bir sonraki gün odanıza kadar getirilen özel kahvaltı servisi,  ve köpüklü şampanya olanağına ulaşabilirsiniz.

Antalya Sevgililer Günü organizasyonu paketlerimiz arasında yer alan Luxury of Love Paketi ile ayrıca Callos SPA’da ücretsiz Türk hamamı, Sauna ve Fitness Center kullanımı, Callos SPA’da Sevgililer Günü’ne özel indirimler, A’la Carte Restaurant’ta Sevgililer Günü’ne özel akşam yemeği, Callos SPA’da çiftlere özel ‘Love Charm Çift Masajı’ (kırmızı şarap, Türk tatlı çeşitleri ve meyveler eşliğinde), yine Callos SPA’da size özel Vip çift kişilik jakuzi ve özel ikramlar, ücretsiz çift yön havalimanı transferi hizmetlerine paketimiz dahilinde erişebilirsiniz.

Sevgililer Günü’ne Özel Konaklama Seçenekleri 


Sevgililer Günü’nü, anın güzellikleriyle dekore edilmiş odalarda veya üst düzey rahatlık ayrıcalığı elde edebileceğiniz Antalya villalarında geçirebilir, unutulmaz anlara sahip olabilirsiniz.

Superior Bahçe Manzaralı odamızla geniş yaşam alanlarının konfor ayrıcalığını tadabilir, king size yatak hizmetiyle kendinizi her an rahatlamış hissedeceğiniz bir tatil deneyimi yaşayabilirsiniz. Superior Kısmi Deniz Manzaralı odamızda ise sevgilinizle geçireceğiniz unutulmaz anları masmavi deniz manzarası ile taçlandırabilir, birinci sınıf kalitedeki hizmetlerimizden yararlanabilirsiniz.

Sevgililer Günü SPA Paketleri

Sevgilinizle birlikte kendinize özel zamanlar ayırmak ve stresten arınıp rahatlamak için Sevgililer Günü SPA paketlerini inceleyebilirsiniz. Suyla gelen sağlığı alanında uzman kişilerle profesyonel düzleme taşıdığımız hizmetlerimizden yararlanabilir, kendinizi her anıyla rahat geçecek saatlerin kucağına bırakabilirsiniz.

Şehrin tüm yorgunluğunu üzerinizden atacak, kaslarınızı gevşeterek rahatlamanızı sağlayacak SPA masajı hizmetimizden yararlanabilir, sevgilinizle birlikte ruhu sakinleştiren deneyimleri keşfedebilirsiniz. Sevgililer Günü’ne özel paketlerimiz dahilide erişebileceğiniz Callos SPA hizmetimiz, minimal tasarımı ve deneyimli terapistleri ile ihtiyacınız olan rahatlık hissini sizlerle buluşturur.

Sevgililer Günü SPA paketleri içinde Osmanlı ritüelleriyle tepeden tırnağa bir arınma için özel olarak dizayn edilmiş Türk Hamamı hizmetimizi sevgilinizle birlikte keşfedebilirsiniz. Toksinlerden kurtulmanızı sağlayacak kese hizmeti, köpük masajı ve rahatlatıcı yağlarla birlikte yapılan diğer masaj uygulamalarımızdan yararlanabilirsiniz.

Tamamen size ve ihtiyaçlarınıza özel olarak hazırladığımız paketlerle, arzu ettiğiniz hem ruhsal hem de bedensel rahatlamanın sınırlarını ortadan kaldırabilirsiniz. Kişisel bakım çerçevesinde ulaşmak istediğiniz tüm hizmetleri güzellik merkezimizde bulabilir, kendinize ve sevgilinize benzersiz hissettirecek anlar hediye edebilirsiniz.

Sevgililer Günü’nde çiftlere özel paket ayrıcalıklarımız ile şifalı bitkilerin, mis kokuların ve sıcak taşların rahatlatıcı etkisine sahip olabilirsiniz. İç dengeyi bulma serüvenini sevgilinizle birlikte deneyimleyerek hem bedensel hem de zihinsel rahatlamanın keyfini çıkarabilirsiniz. Kendinizi her saniye özel ve önemli hissedeceğiniz terapi hizmetlerimiz sayesinde arındırıcı zen deneyimini en özel anlarla taçlandırabilirsiniz.

Sevgililer Günü Masaj Paketleri


Antalya Sevgililer Günü Organizasyonunda çiftlere özel Sevgililer Günü masaj paketlerimiz içinde yer alan, klasik ve dünyaca ünlü tekniklere ulaşabileceğiniz hizmetlerimizle gevşeyebilir, unutulmaz rahatlık hissine kavuşabilirsiniz. Bedensel ve ruhsal gerginliği gidererek gelecek günleri huzurla geçirebilmeyi sağlayan pek çok masaj çeşidine, Sevgililer Günü ayrıcalıkları ile ulaşabilirsiniz. 

Sevgililer Günü masaj paketlerimiz dahilinde, Klasik, Manuel Lenf Drenaj, Miyoterapi, Bali, Thai, Refleksoloji, Shiatsu, Sıcak Taş, Ayurveda, Lomi-Lomi-Nui, Tandem (4 El) gibi dünyaca ünlü masaj tekniklerine rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Sevgi ve aşla geçecek her anı stresten arınmış, rahatlığa doymuş bir beden ve zihinle taçlandırabilirsiniz.

Sevgililer Günü’ne Özel Romantik Akşam Yemeği

Baş başa geçen, birbirinden leziz yemeklerle taçlandırılan romantik akşam yemeği Sevgililer Günü’nün olmazsa olmazlarındandır. Yetenekleri şeflerin ellerinden çıkan, Türk ve Uluslararası mutfağın eşsiz lezzetlerine Calista Luxury Resort ayrıcalığı ile ulaşabilirsiniz. Uluslararası lezzetlerin adresi Bellum Ana Restoran ile damakları şenlendirecek tariflere, A’la Carte Restoranlar hizmetiyle ise birbirinden özgün yiyeceklere erişebilirsiniz. 

Uzak Doğu kültürüne ait tüm tatları sizlerle buluşturan Sakura, İtalyan mahallelerinde geziniyormuş hissi veren birbirinden özel lezzete sahip Timo, 7/24 açık olarak hizmet veren Turca restorantımız da hizmetimizi büyük bir keyifle deneyimleyebilirsiniz.

Göz alıcı kokteyl sunumları, müzik eşliğinde yudumlayacağınız damak tadınıza uygun alkol seçimi ve çok daha fazlası için çeşitli barlarımızı da ziyaret edebilirsiniz. Sevgililer Günü otel programları Antalya özelinde deneyimleyebileceğiniz en unutulmaz ve lüks hizmetlere Calista Luxury Resort ile ulaşabilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları

  • Calista Resort Hotel En Iyi Koylar Blog Card
    En İyi Antalya Koyları: Antalya’da Gidebileceğiniz 6 Koy

    Akdeniz’in en özel şehri Antalya, birbirinden farklı özelliklerden oluşan ilçeleriyle her mevsim ziyaretçi akınına uğramaktadır.

  • Calista Resort Hotel Blog Tatilde Yanina Almasi Gerekenler Card
    Tatile Giderken Alınması Gerekenler

    Yaz tatiline giderken alınması gereken eşyalara dikkat etmeniz gerekir.

  • Calista Resort Hotel Blog Sosyal Yetenekleri Gelistiren Cocuk Aktiviteleri
    Sosyal Yetenekleri Geliştiren Keyifli Çocuk Aktiviteleri

    Çocuk gelişiminde son derece önemli bir unsur olan sosyal yetenekler, gelişim sürecinin diğer ögeleri ile de bağlantılı olan çocuk aktiviteleridir..

  • Calista Resort Hotels Blog Kisin Yuzmenin Faydalari Card
    Kış Mevsiminde Havuzda Yüzmenin Faydaları

    Keyifli bir aktivite olan yüzme, genellikle ilkbahar ve yaz gibi sıcak mevsimlerde tercih edilse de kış mevsiminde de vücuda iyi gelir.

  • Calista Resort Hotel Blog Yemek Cesitleri Card
    Yemek Tutkunlarına Özel Benzersiz Dünya Mutfağı Önerileri

    Lezzet tutkunları tarafından merak edilen dünya mutfağı, birbirinden farklı gıda ve tarifleri ile dikkat çeker.

  • Calista Resort Hotel Blog Konsept Card
    Konsept Mekan Nedir?: Tatilinizi Unutulmaz Kılacak Alanlar

    Konsept mekanlar genellikle restoran, bar, kafe ve pastane seçeneklerinden oluşur

  • Calista Resort Hotel Blog Dugun Nasil Yapilir Card
    Düğün Organizasyonu Nasıl Yapılır? Nelere Dikkat Edilmeli?

    Düğün organizasyonu için dikkat edilmesi gereken bazı püf noktalar bulunur.

  • Calista Blog Ultra Her Sey Dahil Ekonomik Tatil Card
    Türkiye'de Ultra Her Şey Dahil Konseptiyle Ekonomik Tatil Keyfi

    Tatiller, bireylerin kusursuz bir dinlenme ve eğlence olanağına sahip olmak istedikleri süreçtir

  • Calista Resort Hotel Belekin En Iyi Restoranlari Card
    Belek'in En İyi Restoranları: Yerel ve Uluslararası Mutfaklardan Lezzetler

    Her yıl binlerce turistin akın ettiği Akdeniz, mutfağı ile de dikkatleri üzerine çeker.

  • Calista Resort Hotel Blog En Luks Otel Card
    Belek'te En Beğenilen Lüks Konaklama Oteli

    Belek lüks oteller tatil sürecinin kusursuz bir deneyime dönüşmesine olanak tanır.

    REZERVASYON