Rezervasyon

02 Ağustos 2023

Belek'te En Beğenilen Lüks Konaklama Oteli

Belek lüks oteller tatil sürecinin kusursuz bir deneyime dönüşmesine olanak tanır. Birbirinden farklı özelliklerden oluşan ve çeşitli hizmetler sunan oteller arasında yer alan Calista Luxury Resort, oda ve villa seçenekleri ile her zevke ve bütçeye uygun bir opsiyona sahiptir.

Antalya’nın En Lüks Oda Seçenekleri

Belek 5 yıldızlı lüks oteller arasında yer alan Calista Luxury Resort, farklı ihtiyaçlara ve zevklere hitap eden konaklama birimleri ile hizmet verir. Geniş yaşam alanları bulunan Superior Garden View, 52 m² büyüklüğündedir. 3 kişinin konaklayabileceği bahçe manzarasına sahiptir.

Akıllı oda sistemi bulunan konaklama biriminde bir adet çift kişilik veya iki adet tek kişilik yatak yer alır.

İsteğe bağlı bebek yatağı eklenebilen odalarda kablosuz internet bağlantısı, klima, minibar, su ısıtıcısı, hijyen ürünleri, duş veya küvet, saç kurutma makinesi, gömme dolap, dijital tartı, dijital kasa, telefon, okuma lambası, çalışma masası, balkon, şezlong ve sandalye yer alır.

Tam donanımlı şekilde dekore edilen konaklama birimleri arasında engellilerin kullanımına uygun seçenekler de bulunur.

Belek konaklama açısından geniş bir çeşitliliğe sahiptir. Superior Side Sea View, masmavi deniz manzarası ile misafirlerin keyifli bir tatil süreci geçirmesine imkan tanır. 3 kişilik kapasiteye sahip deniz manzaralı oda, 52 m² büyüklüğünden oluşur.

Akıllı oda sistemi ile donatılan konaklama birimi, pratik bir dinlenme imkanı sunar. Gömme dolap, çift kişilik yatak, hijyen ürünleri, klima, minibar, kahve seti, kablosuz internet bağlantısı, bornoz, saç kurutma makinesi, çalışma masası, ayna, dijital kasa gibi birçok araç gerecin bulunduğu odalar lüks bir tatil süreci geçirmenize yardımcı olur.

Aile Odası, 84 m² büyüklüğü ile 4 yetişkin ve 2 çocuğun konaklamasına uygundur. Belek en lüks konaklama için tercih edilen Calista Luxury Resort aile odasında 2 adet bağlantılı yatak odası bulunur.

Yazı masası, karartma perdeler, balkon, dış mekanda masa, isteğe bağlı bebek yatağı, 2 adet küvetli banyo, kablosuz internet, dijital kasa, su ısıtıcısı, tartı, bornoz, saç kurutma makinesi ve 2 adet 55” Ultra HD LG Smart TV ile donatılan konaklama birimi lüks ve konforlu bir tatil olanağı sunar.

104 m² büyüklüğündeki Superior bağlantılı aile odası, 6 yetişkin ve 1 çocuğun konaklayabileceği genişlikten oluşur. Ara kapı ile bağlanan iki odadan oluşan yaşam alanı, akıllı oda sistemi ile kontrol edilir.

Çalışma masası, puf, karartma perdesi, 2 adet balkon, şezlong, dış mekanda masa ve sandalye, koltuk, ütü malzemesi, dijital kasa, bornoz, kahve seti, 2 adet banyo, telefon, saç kurutma makinesi ve 2 adet 55” Ultra HD LG Smart TV ile konforlu bir tatil süreci geçirebilirsiniz.

Dubleks Suit 80 m² büyüklüğünde olup maksimum 4 kişinin konaklayabileceği kapasiteye sahiptir. Geniş pencereleri ile ışık alan yaşam alanlarına sahip olan birimde, yatak odasına ayrı bir merdivenle çıkılır.

Özel olarak tasarlanıp dekore edilen ve akıllı oda sistemi ile kontrol edilebilen birimde yatak, kablosuz internet, klima, minibar, hijyen ürünleri, kahve seti, saç kurutma makinesi, yağmur duşu, küvet, bornoz, gömme dolap, telefon, dijital tarzı, dijital kasa, okuma lambası, çalışma masası, balkon, şezlong, açık havada masa ve sandalye bulunur.

70 m² boyutlarındaki Cornet Suit, 4 kişilik kapasiteye sahip akıllı oda sistemi ile donatılan konaklama alanı ile beğeni kazanır.

Aydınlık, geniş yaşam alanları bulunan odada kablosuz internet, klima, yatak, dolap, ütü malzemeler, dijital tartı, hijyen ürünleri, minibar, kahve seti, kapalı yağmur duşu, küvet, saç kurutma makinesi, yazı masası, okuma lambası, balkon ve açık alanda masa sandalye bulunur.

Belek lüks konaklama imkanı sağlayan Calista Luxury Resort, 150 m²’lik Başkanlık Suiti ile maksimum 4 misafirin kalabileceği büyüklüktedir. Son derece lüks mobilyalarla donatılan yaşam alanında kişisel kriterleriniz doğrultusunda hizmet verilir.

Dijital kart ile giriş yapılabilen odada saç kurutma makinesi, bornoz, hijyen ürünleri, dolap, yatak, ütü malzemeleri, su ısıtıcısı, minibar, kablosuz internet, klima, okuma lambası, yazı masası gibi imkanların yanı sıra dijital kasa ve jakuzi gibi lüks olanaklar da bulunur.

300 m² büyüklüğündeki 4 kişilik Kral Dairesi, etkileyici deniz manzarası ile VIP konsepte sahiptir. Butler hizmeti gibi ayrıcalıklardan yararlanabileceğiniz konaklama biriminde dijital kart, jakuzi, yağmur duşu, küvet, bornoz, hijyen ürünleri, yazı masası, okuma odası, dijital kasa, telefon, klima ve kablosuz internet bulunur.

  • Calista Resort Hotel Blog En Luks Otel Slider
  • Calista Resort Hotel Blog En Luks Otel Slider2
  • Calista Resort Hotel Blog En Luks Otel Slider3
  • Calista Resort Hotel Blog En Luks Otel Slider5
  • Calista Resort Hotel Blog En Luks Otel Slider4
  • Calista Resort Hotel Blog En Luks Otel Slider6

Belek’te Lüks Tatil için Villa Seçenekleri

Belek lüks tatil için özel bir deneyim yaşamanızı sağlayan Calista Luxury Resort, etkileyici villa seçenekleri ile beğeni kazanır. Ferah yaşam alanları bulunan konaklama birimleri 1500 m² büyüklüğündeki 18 kişilik Villa Leo, 300 m²’lik 8 misafir kapasiteli Single Villa ve 150 m² boyutlarındaki 4 kişilik Twin Villa’dan oluşur.

Belek en lüks tatil olanağı için tercih edilen iki katlı villalar, oturma alanı ve yatak odalarının yanı sıra balkon ve teras gibi açık alanlara sahiptir. Paylaşımlı ve özel havuzlarda, günün her saati serinleyebileceğiniz villalar VIP konsepti ile hizmet verir. Özel hizmetleri ile beğeni toplayan villalarda konaklayarak etkileyici bir tatil süreci geçirebilirsiniz.

Konaklama Birimlerinde Sunulan Hizmetler

Belek en lüks oteller arasında ilk sırada yer alan Calista Luxury Resort’ta bulunan konaklama birimlerinin her birinde, odaya özel ücretli ve ücretsiz hizmetler verilir. Standart konseptten oluşan Superior Oda, Dubleks Aile Odası ve Corner Suit’te konaklayarak 24 saat boyunca ücretsiz şekilde yeme içme hizmetinden yararlanabilirsiniz.

08.00 ile 24.00 saatleri arasında asistan hizmetlerinden faydalanarak işlerinizi kolaylaştırabilirsiniz. Karşılama için çikolatalı çilek, makaron, şampanya ve meyve suyu servisi yapılır. Bebekli aileler için bebek arabası, bebek kamerası, blender, biberon kaynatıcı, mama sandalyesi, bebek yatağı, bebek küveti, lazımlık ve araba koltuğu verilir.

Standart konsepte dahil ücretli hizmetler araç kiralama, havaalanı transferi, golf sahası transferi, erken giriş, geç çıkış, sağlık hizmeti, market, kuaför, bebek bakıcısı, kutlama, çiçekçi ve fotoğrafçıdan oluşur.

VIP konseptli konaklama birimlerinde ise Antalya Havalimanı Dış Hatlar hızlı geçiş, karşılama servisleri, lüks hijyen ürünleri, yiyecek içecek ikramları, çamaşırhane hizmetleri, özel giriş işlemleri ve 4 gece üzeri konaklamalarda havalimanı transferi ücretsiz hizmetler arasında yer alır.

VIP ücretli hizmetler ise laptop kiralama, kuru temizleme, erken giriş, geç çıkış, su sporları, bowling, tenis dersi, spor dersleri, nargile, Premium içecekler, Callos SPA Merkezi imkanları ve güzellik merkezinden oluşur.

Misafirlere Özel Ayrıcalıklı Hizmetler

Belek en iyi lüks otelleri arasında yer alan Calista Luxury Resort’ta konaklayarak misafirlere özel ayrıcalıklı hizmetlerden yararlanabilirsiniz. Giriş günü özel şarap ve elma ikramı ile tatilinize başlayabilirsiniz.
7 gece ve üzeri konaklamalarda tesisin restoranlar hizmetinden yararlanabilir, ayrıca lüks duş ürünlerini kullanabilirsiniz.
Konaklama alanlarında bulunan minibarlar her gün doldurularak kusursuz bir tatil süreci geçirilmesine olanak tanınır.
Yastık menüsünden dilediğiniz materyal ve boyutu seçerek uyku kalitesini artırabilir ve dinlenme sürecinizi konforlu hale getirebilirsiniz.
Havalimanında hızlı geçiş hizmeti sunan Calista Luxury Resort’ta konaklayarak Antalya’nın etkileyici atmosferinde unutulmaz bir tatil geçirebilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları

  • Calista Resort Hotel Blog Luks Villalar Card
    Antalya'da Lüks ve İhtişamın Yaşam Bulduğu Villalar

    Berrak denizi, yemyeşil doğası ve renkli eğlence hayatı ile dikkatleri üzerine çeken şehirde her zevke hitap eden konaklama olanakları bulunur.

  • Calista Resort Hotel Blog Tatil Aktiviteleri Ve Onerileri Card
    Antalya'da Eğlence ve Adrenalin Dolu Tatil: Aktivite ve Etkinlik Önerileri

    Akdeniz’in gözde tatil şehri Antalya’da konaklayarak her zevke hitap eden aktivitelere katılma imkanınız bulunur.

  • Calista Resort Hotel Blog En Iyi Plajlar Card
    Belek'in En İyi Plajları: Yüksek Standartlı Tatil Keyfi

    Belek plajları, sıcacık kumların, masmavi denizin ve enerjisiyle kendinizi her an mutlu hissetmenize yardımcı güneşin muazzam birlikteliğini sizlerle buluşturur.

  • Calista Resort Hotel Blog Unutulmaz Balayi Card
    Antalya'nın En Güzel ve Lüks Otelinde Unutulmaz Balayı Tatili

    Hayatınızın en özel ve benzersiz anlarından biri olan balayını sıcacık güneş, masmavi deniz ve doğal güzelliklerle çevrili Antalya balayı otellerinde geçirmek istemez misiniz?

  • Calista Resort Hotel Blog Gezilecek Yerler Card
    Belek'te Gezilecek Tarihi Yerler

    Antalya Belek, dört mevsim tatile olanak tanıyan hem modern otelleri hem de tarihi güzellikleri ile ziyaretçilerinin hayranlığını kazanan bir bölgedir.

    REZERVASYON