Rezervasyon

27 Temmuz 2023

Antalya'da Lüks ve İhtişamın Yaşam Bulduğu Villalar

Akdeniz’in en popüler şehirleri arasında yer alan Antalya, her mevsim binlerce turist tarafından ziyaret edilir. Berrak denizi, yemyeşil doğası ve renkli eğlence hayatı ile dikkatleri üzerine çeken şehirde her zevke hitap eden konaklama olanakları bulunur. Antalya kiralık villa seçenekleri ile tatil sürecini konforlu bir şekilde geçirmek isteyenlerin beğenisini kazanır.

Geçmişi MÖ 4. yüzyıla kadar uzanan şehirde farklı uygarlıklara ait izlere rastlayabilirsiniz. Helenistik, Roma ve Osmanlı dönemlerinde inşa edilerek korunan ve UNESCO Miras Listesi’nde yer alan tarihi eser ve yapıların yanı sıra eşsiz doğal güzellikleri de keşfedebileceğiniz Antalya tatillik villa seçenekleri tatilinizi unutulmaz kılar.

Calista Luxury Resort Antalya Belek kiralik villalar misafirlerin konforlu bir konaklama süreci geçirmesi için özel olarak tasarlanır. Farklı özelliklerden oluşan villalar, etkileyici çam ormanları ile çevrilidir. Yamaç paraşütü, trekking, rafting, ATV safari, tekne turu, tüplü dalış, at binme gibi pek çok aktivitenin yapılabildiği Belek’te eğlenceli bir tatil geçirebilirsiniz.

Antalya Belek Villa Olanakları

Tatil sürecini konforlu geçirmek isteyenlerin ilk seçeneği villa konaklamasıdır. Villalar, geniş ve özel yaşam alanları ile keyifli vakit geçirmenize olanak tanır. Her mevsim tatil için ideal bir nokta olan Antalya villa kiralama seçenekleri ile turistlerin beğenisini kazanır.

Belek villa kiralamada şehrin en çok tercih edilen noktası olarak öne çıkar. Etkileyici yeşil alanları ve denizi ile beğeni toplayan Belek, tarihi alanlara ve eğlence mekanlarına oldukça yakındır. Günün her saati farklı bir aktiviteye katılarak tatilinizi dolu dolu geçirebileceğiniz Belek’te farklı villa seçenekleri bulunur.

Her ihtiyaca ve zevke hitap eden sayısız villa seçeneğine sahip olan Antalya’da etkileyici bir tatil geçirebilirsiniz. Antalya balayı villaları yeni evli çiftler için özel olarak tasarlanır. Çiftlerin romantik ve eğlenceli vakit geçirmesini sağlayan donanımı ile dikkatleri üzerine çeken Calista Luxury Resort balayı villaları, VIP konsepti ile kusursuz bir deneyim sunar.

Antalya muhafazakar villalar, ev içerisinde izole ve özel vakit geçirmek isteyenlerin ilk seçimidir. Şeffaf karartma perdeleri ve gözlerden uzak konumu ile huzurlu vakit geçirmek isteyen aileler tarafından tercih edilen Calista Luxury Resort villalar yüksek memnuniyet oranına sahiptir.

Antalya Belek’te unutulmaz bir tatil geçirmeniz için özel olarak tasarlanan villaları inceleyerek kriterlerinize en uygun seçenekte lüks bir konaklama olanağına sahip olabilirsiniz.

Unutulmaz Bir Tatil için Villa Seçenekleri

Tarihi yapıları, doğal güzellikleri ve renkli eğlence hayatı ile turistlerin ilgi odağı haline gelen Antalya tatil villalari farklı ihtiyaç ve zevklere hitap eden seçeneklerden oluşur.

Villa kiralarken dikkat etmeniz gereken ilk unsur oda sayısı ve yaşam alanlarının, konaklayacak kişi sayısına uygun olmasıdır. Lüks ve konforlu bir tatil geçirmeniz için modern, şık bir şekilde dekore edilmiş villa seçenekleri bulunan Calista Luxury Resort’a ait Twin Villa, iki yatak odası ile 4 misafir kapasitesinden oluşur.

İki katlı villada oturma grubu, şezlonglar, paylaşımlı havuz, teras oturma grubu, ısıtmalı havuz, akıllı oda sistemi, bir adet çift kişilik yatak, iki adet tek kişilik yatak, oturma odası ve yemek alanı yer alır. Tatil boyunca ihtiyacınız olabilecek parçalarla dekore edilen villa, ev konforunda bir tatil olanağı sağlar.

Antalya kiralık havuzlu villa seçenekleri arasında beğeni toplayan Single Villa, 8 kişilik kapasitesi ile keyifli bir dinlenme imkanı yaratır. Çevresi yeşil alanlarla sarılı olan iki katlı villada içerisinde iki adet çift kişilik ve bir adet tek kişilik yatak olan üç adet yatak odası bulunur.

Oturma odası, oturma grubu, yemek alanı, mutfak, şezlonglar, çalışma masası, teras grubu, şemsiyeler ve akıllı oda sisteminin yer aldığı villa, özel havuza sahiptir. Her mevsim kullanılabilen ısıtmalı havuzda günün her saati dilediğiniz gibi serinleyerek tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Kalabalık arkadaş gruplarının ve geniş ailelerin konaklayabileceği genişlikteki Villa Leo, 18 kişilik kapasitesi ile yüksek konfor sağlar. Dokuz yatak odası bulunan villada bekleme salonu, sinema salonu, oturma odası, yemek alanı, mutfak, çalışma odası, paylaşımlı havuz, oturma grubu, teras şemsiyesi, şezlonglar, asansör, paylaşımlı havuz ve helikopter pisti bulunur.

Son derece ihtişamlı bir dekorasyona sahip olan villa seçeneklerinin olanaklarından yararlanarak yüksek konfor ve lüks bir yaşamın tadına varabilirsiniz.

  • Calista Resort Hotel Blog Luks Villalar Banner2
  • Calista Resort Hotel Blog Luks Villalar Banner3
  • Calista Resort Hotel Blog Luks Villalar Slider
  • Calista Resort Hotel Blog Luks Villalar Slider3jpg
  • Calista Resort Hotel Blog Luks Villalar Slider2

Antalya Belek VIP Konseptli Villalar

Antalya lüks villalar tatil sürecinizi unutulmaz kılan birçok özellik ile donatılır. Calista Luxury Resort tarafından hizmetinize sunulan villa seçeneklerinde VIP konseptten yararlanarak keyifli bir tatil süreci geçirebilirsiniz.

4 gece ve üzeri konaklamalarda gidiş dönüş havalimanı transferi tesis tarafından sağlanır. 5 gece ve üzeri konaklamalarda ise Antalya Havalimanı Dış Hatlar’da hızlı geçiş olanağına sahip olabilirsiniz. Çiçeklerle karşılanıp uğurlanacağınız VIP konseptinde, giriş gününde yiyecek ve içecek ikramlarında bulunulur.

Özel banyo ve duş ürünleri, çamaşırhane ve ütü hizmetlerinden yararlanabileceğiniz VIP konseptinde odaya yiyecek ve içecek servisi yapılır. A la Carte Restoranlar hizmetinden ücretsiz olarak yararlanabilir, özel restoran ve iskeleye giriş yapabilirsiniz. Ücretsiz olarak butler servisi ve plaj ve havuzlar hizmetlerinden faydalanabilirsiniz.

VIP konseptinde ücretli hizmetler de yer alır. Callos SPA Merkezi içerisinde özel kürlerde rahatlayabilir, güzellik merkezi ve kuaför hizmeti alabilirsiniz. Premium içecekler, nargile, spor dersi, tenis dersi, su sporları ve bowling ücretli hizmetlere dahildir.

Antalya Belek tatil villa kiralamada kusursuz bir hizmet sağlayan Calista Luxury Resort, etkileyici konaklama birimleri ve özellikleri ile unutulmaz bir tatil süreci geçirmenize olanak tanır.

Antalya Belek’te Gezilebilecek Yerler

Antalya Belek, birçok tarihi ve doğal güzelliğe ev sahipliği yapar. Akdeniz’in en gözde şehirlerinden biri olan Antalya’da konaklayarak keyifli vakit geçirebilirsiniz.

139 yılında inşa edildiği düşünülen Aspendos Antik Tiyatrosu, antik kentin içerisinde yer alır. Romalı mimar Theodoros’un oğlu Zenon tarafından yaptırıldığı düşünülen tiyatro 20.000 kişilik kapasitesi ve sağlam yapısı ile dünyaca ünlü bir tiyatrodur.

4.yüzyılda yapılan Aspendos Köprüsü ise yıkıldıktan sonra Alaeddin Keykubat tarafından aynı temele yeniden inşa ettirilir. Doğa ile iç içe bir eser olan köprü, özgün yapısı ile beğeni toplar. Aspendos Antik Kenti içerisinde yer alan Aspendos Su Kemerleri, 1 kilometre uzunluğundan oluşur.

Helenistik dönemin gözde yaşam alanlarından biri olan Perge Antik Kenti, etkileyici mimarisi ile dikkatleri üzerine çeker. Troya Savaşı’ndan sonra kurulduğu tahmin edilen kent, UNESCO Dünya Geçici Miras Listesi’nde yer alır.

Antalya tatil yerleri villalarında konaklayarak birçok plaja da kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Mavi bayraklı plajlar arasında bulunan Taşlıburun Plajı, masmavi berrak sulara ve kumsala sahiptir.

Mavi bayraklı plajlar arasında yer alan Kadriye Beach’in bir tarafı denizlerle diğer tarafı yeşil alanlarla çevrilidir. Dilediğiniz gibi yüzebileceğiniz, güneşlenebileceğiniz ve piknik yapabileceğiniz plaj tatil villa Antalya seçeneklerini değerlendirenler tarafından sıklıkla tercih edilir.

Zeytintaşı Mağarası, Yeşil Kanyon, Kurşunlu Şelalesi, Düden Şelalesi, Manavgat Şelalesi, Sapadere Kanyonu, Köprülü Kanyon, Uçansu Şelalesi gibi pek çok doğal güzelliğe kısa süre içerisinde ulaşabileceğiniz Belek, Calista Luxury Resort Antalya tatil villa fiyatları her bütçeye hitap eden opsiyonları ile konforlu ve keyifli bir tatil deneyimi yaşamanızı sağlar.

Diğer Blog Yazıları

  • Calista Resort Hotel Blog Tatil Aktiviteleri Ve Onerileri Card
    Antalya'da Eğlence ve Adrenalin Dolu Tatil: Aktivite ve Etkinlik Önerileri

    Akdeniz’in gözde tatil şehri Antalya’da konaklayarak her zevke hitap eden aktivitelere katılma imkanınız bulunur.

  • Calista Resort Hotel Blog En Iyi Plajlar Card
    Belek'in En İyi Plajları: Yüksek Standartlı Tatil Keyfi

    Belek plajları, sıcacık kumların, masmavi denizin ve enerjisiyle kendinizi her an mutlu hissetmenize yardımcı güneşin muazzam birlikteliğini sizlerle buluşturur.

  • Calista Resort Hotel Blog Unutulmaz Balayi Card
    Antalya'nın En Güzel ve Lüks Otelinde Unutulmaz Balayı Tatili

    Hayatınızın en özel ve benzersiz anlarından biri olan balayını sıcacık güneş, masmavi deniz ve doğal güzelliklerle çevrili Antalya balayı otellerinde geçirmek istemez misiniz?

  • Calista Resort Hotel Blog Gezilecek Yerler Card
    Belek'te Gezilecek Tarihi Yerler

    Antalya Belek, dört mevsim tatile olanak tanıyan hem modern otelleri hem de tarihi güzellikleri ile ziyaretçilerinin hayranlığını kazanan bir bölgedir.

  • Calista Resort Hotel Blog 5 Yildizli Otel Card
    Antalya Belek'te Muhteşem Bir Tatil için 5 Yıldızlı Otel

    Belek 5 yıldızlı otel hizmeti bakımından istek ve ihtiyaçlarınıza yönelik pek çok ayrıcalığı sizlerle buluşturmaktadır.

  • Calista Resort Hotel Blog Denize Sifir Card
    Antalya'nın Denize Sıfır Otelinde Mükemmel Bir Tatil

    Antalya, dünyanın en büyük iç denizi olan Akdeniz’in inci şehirlerinden biridir.

    REZERVASYON