Rezervasyon

31 Mayıs 2023

Antalya'nın Denize Sıfır Otelinde Mükemmel Bir Tatil

Antalya, dünyanın en büyük iç denizi olan Akdeniz’in inci şehirlerinden biridir. Özellikle tatil dönemlerinde, denizin huzur veren maviliğini derinliklerine kadar yaşamak isteyenlerin tercihi Antalya denize sıfır otellerden yanadır.

Konaklama ayrıcalıklarının yanı sıra doğanın eşsiz güzellikleri sayesinde şehrin tüm stresinden uzaklaşmanıza yardımcı olacak Antalya otelleri denize sıfır formlarıyla hayallerinizi süsleyen tatili sizlerle buluşturmaktadır.

Akdeniz, kıyı şeridinde birbirinden güzel tatil şehrine sahip bir bölgedir. Bu bölgeler arasında ise ılıman iklimi sayesinde hem yaz hem de kış tatillerine ev sahipliği yapabilen Belek, Antalya otel denize sıfır çerçevesinin gözdelerinden sayılabilmektedir.

Antalya’nın Serik ilçesine bağlı olan Belek, il merkezinden 30 km uzaklıkta yer almaktadır. Bu sayede hem şehrin dinamiklerine rahat ulaşabileceğiniz hem de doğal güzelliklerin tam ortasında bir tatil deneyimi yaşayabileceğiniz ayrıcalıklar sunmaktadır.

Konumu itibariyle Antalya sahil otelleri arasında en gözde işletmelerin yer aldığı Belek, konaklama ve tatilin yanı sıra pek çok açık hava sporunun da merkezlerinden kabul edilmektedir. Türkiye’nin en özel golf alanlarından biri olmanın yanı sıra, futbol takımlarının yaz ve kış kampları için ilk sırada tercih ettikleri bir bölgedir.

Antalya denize sıfır oteller her şey dahil konseptiyle Belek’in öne çıkan işletmeleri arasındaki Calista Luxury Resort, birinci sınıf kalite hizmet anlayışını Akdeniz’in eşsiz güzellikleri arasında deneyimleyebilmenize olanak tanımaktadır.

Antalya Deniz Otelleri ile
Unutulmaz Deneyimler

Antalya deniz otelleri, sıcacık Akdeniz sularının eşsiz deneyimini benzersiz lüks ayrıcalıklarla zenginleştirilmiş konforlu bir tatille harmanlamaktadır. Kendi plajı olan oteller aynı zamanda açık ve kapalı havuzlarıyla yüzme keyfinizi çeşitlendirmektedir.

Calista Luxury Resort, 250 metre uzunluğundaki biri VIP olmak üzere konumlanmış iki adet iskele, farklı büyüklüklerde 8 adet havuz, dilediğiniz gibi rahatlıkla yerleşebileceğiniz şezlonglar, kavurucu güneşin sıcaklığına karşı korunabileceğiniz şemsiyeler ve pavilyonlar ile tertemiz Akdeniz sularının keyfini çıkarmanıza olanak tanımaktadır.

İşletmemiz bünyesinde deneyimleyebileceğiniz havuzlar, güler yüzlü ve kusursuz hizmet anlayışıyla çalışan ekibimizle, sıcacık güneşi ve huzur veren Akdeniz sularına sizleri davet etmektedir. Kendinize, ailenize veya sevdiklerinize özel seçeceğiniz en uygun şezlonglarla farklı büyüklükteki havuzlarımızı deneyimleyebilirsiniz. 

  • 3800 metrekare ve 140 cm derinlikteki Ana Havuzumuz, Calista’nın merkezinde yer alan, sıcaklardan bunaldığınız anlarda keyifli bir mola verebileceğiniz, suyun rahatlatıcı etkisini bedeninizle buluşturan eşsiz deneyimin kapılarını aralamaktadır.
  • Antalya denize yakın otel klasmanının gözde işletmelerinden olan otelimiz yalnızca yaz değil, sonbahar ve kış tatillerinizin de tek seçeceği haline gelmektedir. 115 metrekare ve 140 cm derinliğindeki Isıtmalı Havuz, soğuk havalarda da havuz deneyimini sizlerle buluşturarak doğa güzelliklerini tatilinizle harmanlamaktadır.
  • Kişisel ve rafine zevklerine önem veren misafirlerimiz özel olarak tasarlanan, SPA merkeziyle huzurlu bir anı iliklerinize kadar hissedebileceğiniz 300 metrekare ve 110 cm derinliğindeki Kapalı Havuz, sıcacık ortamda elde edebileceğiniz bir yüzme keyfi sunmaktadır.
  • Denize sıfır oteller Antalya’nın sporcular açısından en değerli adreslerinden olan işletmemiz, 310 metrekare, 185 cm derinliğindeki Yarı Olimpik Havuz ile profesyonel yüzücüleri mutlu etmektedir.
  • Yaz tatillerinin en büyük eğlencelerinden biri şüphesiz Su Kaydıraklarıdır. Yediden yetmişe her tatil severin saatler geçirdiği bu alanlar denize sıfır oteller Antalya müdavimlerinin tatiline renk katmaktadır.

Birbirinden eğlenceli kayma stillerini tecrübe edebileceğiniz 5 farklı kaydıraklı  aquapark havuzumuz, çocuklar başta olmak üzere tüm misafirlerimizin keyifli bir gün geçirmelerini sağlamaktadır.

  • Çocuklar demişken tatilini ailecek yapmayı planlayan çocuklu misafirlerimize özel tasarladığımız Çocuk Havuzundan bahsetmemek olmaz. Miniklerin güvenliğini sağlamak adına her türlü önlemi aldığımız ve bu hususta ailelerin rahat kalabilmelerine yardımcı olduğumuz havuzumuz eğlenceli oyun parkıyla bütünleştirilmiştir.

Bu sayede suyun tadını çıkaran çocuklar diledikleri zaman parka geçebilerek tatilin her anını keyif dolu anılarla ölümsüzleştirebilmektedir. Ailelere ise Antalya deniz kenarı oteller ayrıcalığını Calista Luxury Resort farkıyla yaşamak kalmaktadır.

  • Calista Resort Hotel Blog Denize Sifir Slider

Rafine Zevklerin ve Kişisel Anların
En Lüks Hali

Şehrin stresinden uzak, huzur ve keyif dolu bir tatilin olmazsa olmazları arasında rafine zevkler ve kişisel anlar da yer almaktadır. Bu anları en lüks haliyle deneyimleyebilmenizin yolu ise Calista Luxury Resort’tan geçmektedir.

İşletmemiz “Salus Per Aquam” yani SPA ayrıcalığı ile suyun benzersiz güzellikte sağlıklı etkisini kişisel anlarınızla buluşturmaktadır. Doğanın özleriyle zenginleştirilmiş su ile yapılan terapi seanslarımız sırasında şifalı bitkiler, benzersiz kokular ve sıcacık taşlar kullanılmaktadır.

Terapi seanslarımız arasından deneyimlemek istediğiniz ve kendinize en uygun teknikle, alanında uzman çalışanlarımız sayesinde rafine zevklerinizi profesyonel dokunuşlarla taçlandırabilirsiniz.

Tatiliniz sırasında hem Antalya denize sıfır oteller ayrıcalığını tadabileceğiniz hem de iç dengenizi bulma serüvenine dahil olabileceğiniz hizmetlerimiz tüm stres ve negatif enerjiyi üzerinizden atmaya yardım etmektedir.

Kendinize ayırabileceğiniz en özel anları tamamen bedeninize uygun masajlarla zenginleştiren, bu sayede kaslarınızın gevşemesine yardımcı olan, sinir sistemini ve kan dolaşımını düzenleyen, vücuttaki toksinlerin ve elektriğin atılmasını mümkün kılan SPA seanslarımız, üst düzey lüks hizmeti ayaklarınıza kadar getirmektedir.

  • Antalya sahil otelleri tatil deneyimini tam bir rahatlama anlarıyla buluşturmayı sağlayacak Callos SPA hizmetimiz, huzur dolu dekorasyonu, alanında eğitimli ve uzman terapistleri ile tüm istek ve ihtiyaçlarınızı karşılamaya hazırdır.

Hizmetimiz kapsamında, klasik ve dünyaca ünlü masaj tekniklerini deneyimleyebilir, Osmanlı hamam ritüelleri ile cildinizi arındırabilir, sağlıkla parlayan ışıl ışıl bir cilde kavuşmanızı sağlayacak özel yüz bakımlarıyla hak ettiğiniz özeni kendinize armağan edebilirsiniz.

  • Türk Hamamı, kültürel zenginliklere bağlı kalarak tasarladığımız özel dekorasyonu ve kendine has ritüelleriyle kişisel anlarınızı tepeden tırnağa arındırıcı etkiyle bir araya getirmektedir.

Burada toksinlerden kurtulmak üzere yaptırabileceğiniz kese işlemi, köpük masajı ve besleyici yağlarla uygulanan rahatlatıcı masaj deneyimlerini elde edebilmektesiniz. Hizmetimiz sonrası hem tatil süresince hem de tatil dönüşü gevşemiş bir beden, sağlıkla parlayan bir cilt ve sakin bir ruhun tadını çıkarabilmektesiniz.

  • Kişisel anlarınızı lüks deneyimlerle buluşturan hizmetlerimiz arasında VIP Süit de yer almaktadır. Bu hizmet sayesinde tamamen kendinize özel hazırlanmış paketlerle hayalini kurduğunuz ruhsal ve bedensel rahatlamanın sınırlarını ortadan kaldırabilmektesiniz.
  • Kişisel anlar demişken hayalini kurduğunuz tüm profesyonel bakım uygulamalarına ulaşabileceğiniz Güzellik Merkezimizden de söz etmek gerekmektedir. Alanında eğitimli terapistlerimizce elde edebileceğiniz bakım hizmetlerimiz arasında Hi-Tech SPA, cilt bakımı, manikür – pedikür, kuaför ve benzeri ayrıcalıklar yer almaktadır.

Antalya Denize Sıfır Oteller Her Şey Dahil Özel Teklifler

Denize sıfır otel deneyimini cazip kılan ayrıcalıklar arasında her şey dahil hizmet ve bu doğrultudaki özel teklifler yer almaktadır.

Unutulmaz buluşmalardan özel toplantılara, doğum günü ve yıl dönümü gibi kutlamalardan balayı hizmetine kadar ulaşım sağlayabileceğiniz özel teklifler, eşsiz deniz manzarası sayesinde şahane etkiyle buluşmaktadır.

Akdeniz’in eşsiz güzelliklerini tatil deneyimine katabileceğiniz, Antalya deniz otelleri konforunu birinci sınıf hizmetle harmanlayabileceğiniz Belek, tüm istek ve arzularınızın kesişimi haline gelmektedir.

Calista Luxury Resort’un tatil severlere özel olarak hizmete sunduğu tüm ayrıcalıklar birinci sınıf lüks ve konforu tatil deneyimine adapte etmektedir.

Antalya denize yakın otel ayrıcalıkları kapsamında ulaşabileceğiniz ultra her şey dahil hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi alabilmek için bize dilediğiniz her an ulaşabilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları

  • Calista Resort Hotel Blog Benzersiz Konaklama Card
    Türkiye’nin En Lüks Otellerinde Benzersiz Konaklama Deneyimi Yaşayın

    Lüks ve Konforla Harmanlanan Birinci Sınıf Tatil

  • Calista Resort Hotels Blog Surdurulebilirlik Card
    Sürdürülebilirlik

    Dünyayı Birlikte Korumak İçin “Sürdürülebilirlik”

  • Calista Resort Hotel Spa Blog Card
    Yepyeni Bir SPA Deneyimi ile Ayrıcalıklı Hissedin!

    SPA

  • Calista Resort Hotel Kultur Turizmi Card
    Benzersiz Bir Tatil Deneyim: Kültür Turizmi

    Kültür Turizmi

  • Calista Resort Hotel Blog Pavilion Card
    Ayrıcalıklı Hizmet ile Güneşin Tadını Çıkarın!

    VIP İskele & Pavilyonlar

  • Calista Resort Hotel Fast Track Blog Card
    Antalya Uluslararası Havalimanı Fast Track & CIP Lounge Hizmeti

    Fast Track & CIP Lounge Hizmeti

  • Calista Resort Hoel Akıllı Oda Sistemleri Card
    Tatilin Kontrolü Parmaklarınızın Ucunda

    Akıllı Oda Sistemleri

  • Calista Resort Hotel Blog Villas Deskto
    Yepyeni Bir Deneyim: Villa Tatili

    Villa Tatili

  • Calista Resort Hotel Blog Cip Terminal Content Desktop
    Tatilde Ayrıcalıklı Hizmet: CIP

    CIP Terminal Hizmeti

  • Calista Resort Hotel Yastik Menusu Desktop
    Ultra Her Şey Dahil: En Sevdiğiniz Yastık Bile!

    Yastık Menüsü

    REZERVASYON