Rezervasyon

29 Eylül 2022

Tatilin Kontrolü Parmaklarınızın Ucunda

İyi bir tatil, sizce nasıl olur? Bu sorunun cevabı herkes için farklıdır. Ama yine de her şeyin kusursuz bir şekilde tasarlandığı ve aynı zamanda tüm kontrolün sizde olduğu bir tatil, herkes için benzersiz olur. Kaldığınız odanın konforunu artıran detaylar, hiçbir yerde olmayan özelliklerle tasarlanan düzenlemeler, keyifli bir tatil geçirmenize yardımcı olur. Özellikle yaz tatili olarak planlanan tatiller, bu ince dokunuşlarla daha da unutulmaz hale gelir.

Aile tatili ya da yaz tatili dendiğinde akla ilk olarak Antalya her şey dahil 5 yıldızlı oteller gelir. Bu oteller arasında ise herkesin gözdesi olan Calista Luxury Resort, misafirlerine sunduğu özel deneyimler ile adından söz ettiriyor. Bu deneyimlerin başında ise Smart Room teknolojisi geliyor. Akıllı Oda Sistemi olan bu teknoloji, ihtiyaçlarınıza göre şekilleniyor ve dünyaya karşı çevre bilinci sorumluluğunu da geliştiriyor.

Akıllı Oda Sistemi Nedir?

Smart Room olarak adlandırılan Akıllı Oda Sistemi, Calista Luxury Resort’ün misafirlerine sunduğu özel bir hizmettir. Tatilinizi geçireceğiniz odanızın ısı seviyesini, ışık ayarlarını uzak kontrol edebileceğiniz, kapı kartı olmadan kapıyı açabileceğiniz ve oda servisi hizmetlerini yönetebileceğiniz bir sistemdir. Tüm bunları kontrol ederken ihtiyacınız olan tek şey ise, akıllı telefonunuz! İstediğiniz yerden, istediğiniz her an bu sistemi kullanarak odanızdaki akıllı panellere, otelde çalışan personele, bilgi kaynaklarına ve daha birçok farklı hizmete tek tık ile ulaşabilirsiniz. Böylece konforunuzdan ödün vermeden tatilin tadını çıkarabilirsiniz.

Bu Sistemi Yakından Tanıyın…

Siz değerli misafirlerin tatil konforunu artıran akıllı oda sistemi, birçok ayrıcalığı beraberinde getiriyor. Gelin, bu sistemin özelliklerine yakından bakalım…

Smart Akıllı oda sistemine giriş yaptığınızda, odanızın sıcaklığından, odada bulunan sensör ve alarmlara kadar birçok teknolojik özelliği yönetme şansınız oluyor.

Akıllı oda sistemi, kartınız olmadan kapıyı açma keyfini de deneyimlemenizi sağlıyor. Bu sistem sayesinde bir tatil klasiği olan kart kaybetme sorunu da ortadan kalkıyor.

Smart Room ile enerji ve su tüketimi azalıyor ve daha yeşil bir çevre için siz de büyük bir adım atmış oluyorsunuz. Bir Calista Luxury Resort ayrıcalığı olan

“Energy Saver Sistemi’’ ile oda ve balkon kapılarını açtığınızda, soğutma ve ısıtma sistemi otomatik olarak devre dışı kalıyor. Böylece enerji verimliliği sağlanıyor.

Bu sistem sayesinde sahilde güneşlenirken klimaları kontrol edebilir, ihtiyaç duyduğunuz anda hızlı ve kolay bir şekilde housekeeping hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Sisteme giriş yaptığınız andan itibaren tüm cihazlar sorunsuz ve güvenli bir şekilde çalışmaya başlıyor. Böylece güvenliğiniz ve konforunuz bir üst seviyeye çıkıyor.

  • Calista Resort Hotel Akıllı Oda Sistemi Banner Slider 2
  • Calista Resort Hotel Akıllı Oda Sistemi Banner Slider 3
  • Calista Resort Hotel Akıllı Oda Sistemi Banner Slider 4

Hayallerinizdeki Tatil Sizi Bekliyor!

İhtiyacınız olan her şeye kolay bir şekilde erişebileceğiniz, size özel olarak tasarlanan ve sizi ayrıcalıklı hissettiren bir tatil istediğinizi biliyoruz. Antalya Belek bölgesinin en gözde otellerinden olan Calista Luxury Resort, tam da hayallerinizdeki bir tatil yaşamanız için akıllı oda sistemi hizmeti ile sizi karşılıyor. Teknolojinin en konforlu kullanım alanı olan bu sistem, tatilden alacağınız keyfi birkaç adım öteye taşıyor. Siz de bu fütüristik deneyimi yaşamak için Calista Luxury Resort ile mutlaka tanışmalısınız!

CIP Terminal Hizmeti’nden VIP Havalimanı Transferine kadar birçok ayrıcalık sunan Calista Luxury Resort, Akıllı Oda Sistemi ile sizi şaşırtmaya devam ediyor. Benzersiz bir tatil deneyimi, şimdi parmaklarınızın ucunda sizi bekliyor!

Diğer Blog Yazıları

  • Calista Resort Hotel Yastik Menusu Desktop
    Ultra Her Şey Dahil: En Sevdiğiniz Yastık Bile!

    Yastık Menüsü

  • Calista Resort Hotel Blog Cip Terminal Content Desktop
    Tatilde Ayrıcalıklı Hizmet: CIP

    CIP Terminal Hizmeti

  • Calista Resort Hotel Blog Villas Deskto
    Yepyeni Bir Deneyim: Villa Tatili

    Villa Tatili

  • Calista Resort Hotel Fast Track Blog Card
    Antalya Uluslararası Havalimanı Fast Track & CIP Lounge Hizmeti

    Fast Track & CIP Lounge Hizmeti

    REZERVASYON