Rezervasyon

01 Nisan 2022

Ultra Her Şey Dahil: En Sevdiğiniz Yastık Bile!

Bir tatili, tatil olmaktan öteye götürmenin ve daha tatmin edici bir hale getirmenin yolu, küçük detaylardan geçiyor. Bu detayların arasında en önemlisi ise şüphesiz ki yastık seçimi oluyor. Herkes kendi evinin konforunda, boyun sağlığına uygun olan ve deliksiz bir şekilde uyumasını sağlayan yastıkları tercih eder. Ancak tatiller söz konusu olduğunda hem farklı bir yatağa alışmak hem de yastık nedeniyle huzursuz bir uyku çekmek oldukça keyifsiz bir hale gelir. Kendi yastığınızı otele taşımak ya da otellerin yastıklarında rahat etmeye çalışmak yerine, Antalya herşey dahil 5 yıldızlı oteller arasında yer alan Calista Luxury Resort hizmeti olan yastık menüsünden size en uygun yastığı seçmeye ne dersiniz?

Calista Luxury Resort Ayrıcalığı

Özel olarak verilen hizmetlerden biri olan yastık menüsünü hiç duymadıysanız, yalnız değilsiniz. Sadece sınırlı yerlerde üstün hizmet sunmak için hazırlanan bu menü, konaklama ve tatil deneyimini bir adım öne çıkarıyor. Bu hizmeti sunan otellerin en başında ise Calista Luxury Resort geliyor. Antalya Belek bölgesinde, uluslararası statülere sahip Türkiye’nin ilk Yeşil Yıldız ödüllü oteli olan Calista Luxury Resort, “Ultra Her Şey Dahil” konseptine farklı bir boyut katıyor. Size en uygun yastığı seçmeniz için hazırladığı yastık menüsünden tercih yapmanız yeterli! Üstelik tüm bu hizmet ücretsiz ve size özel.

Peki Yastık Menüsünde Neler Var?

Antalya her şey dahil 5 yıldızlı oteller arasında ilk sıralarda bulunan Calista Luxury Resort bünyesindeki standart yastıklar, aslında size daha üst bir deneyim yaşatıyor. Her biri hipoalerjenik olan ve oldukça konforlu bir uyku uyumanızı sağlayan bu yastıklara ek olarak, yastık menüsünde özel isteklerini karşılayacak yastıklar da bulunuyor. Farklı boyutlarda ve farklı malzemeler ile hazırlanan bu yastıklar sayesinde, özel bir uyku deneyimini sizi bekliyor!

İşte Calista Luxury Resort yastık menüsünde olan seçenekler…

Hafızalı Ortopedik Yastık: Visco marka bu yastık, baş ve boyun bölgesinin şeklini alarak omurganın şeklini korur. Başınızı kaldırır kaldırmaz orijinal haline döner ve başınızı her koyduğunuzda hareketlerinize göre yeniden şekillenir.

  • Calista Resort Hotel Pillow Menu Center Slider Desktop

Kaz Tüyü Yastık:

%85’i kaz tüyü, %15’i kaz gıdısı ile hazırlanan bu özel yastık; hafif dolgulu bir yapıya sahiptir. Kaz tüyleri, uyuduğunuz süre boyunca nemi emer ve vücutta oluşan ısı değişimlerini dengeler. Böylece konforlu bir uyku sizi bekler.

Karabuğday Yastık:

Karabuğday kabuğu ile hazırlanan bu yastık, uyuduğunuz süre boyunca sizi terletmez. Çevre dostu malzeme ile üretildiği için oldukça özeldir ve kas gerginliğinizi oldukça azaltarak sağlıklı bir uyku uyumanıza yardımcı olur.

Çocuk Yastığı:

Polyester elyaf dolgulu sentetik ve hipoalerjenik bu yastık sayesinde, minik bedenler de keyifli bir uykunun tadını çıkarıyor. Ergonomik tasarımı ve azaltılmış yastık kalınlığı sayesinde çocukların boynunu koruyan ve hava yollarını kapatmayan bir yapıya sahiptir.

Diğer Blog Yazıları

  • Calista Resort Hotel Blog Cip Terminal Content Desktop
    Tatilde Ayrıcalıklı Hizmet: CIP

    CIP Terminal Hizmeti

  • Calista Resort Hotel Blog Villas Deskto
    Yepyeni Bir Deneyim: Villa Tatili

    Villa Tatili

  • Calista Resort Hoel Akıllı Oda Sistemleri Card
    Tatilin Kontrolü Parmaklarınızın Ucunda

    Akıllı Oda Sistemleri

  • Calista Resort Hotel Fast Track Blog Card
    Antalya Uluslararası Havalimanı Fast Track & CIP Lounge Hizmeti

    Fast Track & CIP Lounge Hizmeti

    REZERVASYON