Rezervasyon

18 Mayıs 2023

Türkiye’nin En Lüks Otellerinde Benzersiz Konaklama Deneyimi Yaşayın

Birçok kişi, zamanın stresinden uzak, temiz havasıyla kendini çok mutlu hissettiği, konumu sayesinde kültürel deneyimleri keşfedebildiği Türkiye’nin en lüks otelinde konaklamak ister.

Ülkemiz, özellikle sıcacık güneşi, masmavi denizi ve ulaşım, konaklama gibi pek çok alanda kendini geliştirmiş nitelikleriyle Akdeniz bölgesi, Türkiye’deki en lüks oteller bakımından son derece zengindir.

Akdeniz bölgesinden, lüks otellerden ve benzersiz konaklama deneyiminden bahsetmişken özel konumuyla kendine hayran bırakan Belek’ten söz etmemek olmaz.

Belek, Antalya’nın Serik ilçesine bağlıdır. Modern tasarımları ve geleceğe ışık tutan mimarileriyle birbirinden lüks konaklama alanlarının adeta başkenti niteliğindedir. Burası için Antalya’nın en çok tercih edilen turizm merkezlerinden biridir demek yanlış olmaz.

Belek yalnızca Türkiye’deki en lüks oteller bakımından değil sportif faaliyetler olarak da dikkat çeken bir bölgedir. Burası hem futbol takımlarının çalışma kamplarının bulunduğu bir alan hem de golfün merkezi olarak bilinmektedir.

Calista Luxury Resort, Akdeniz sahillerinin incisi Belek’te, denize sıfır konumu sayesinde hem masmavi suların keyfini çıkarabileceğiniz hem de eşsiz çam ormanlarının zenginliğini deneyimleyebileceğiniz bir lüks konaklama ayrıcalığı sunmaktadır.

Spordan yeme içmeye, çocuk aktivitelerinden özel etkinlere değin birçok ayrıcalığı kapsayan “ultra her şey dahil” konseptiyle hizmet alabileceğiniz Calista Luxury Resort, Türkiye’de en lüks tatil deneyimini sizlerle buluşturmaktadır.

Futbol Turizminin Kalbi: Türkiye’nin En Kaliteli Oteli Ayrıcalığı

Belek, deniz, doğa ve tarihi güzelliklerinin yanı sıra futbol turizminin kalbi olarak ön plana çıkmaktadır. 50’yi aşkın futbol sahası ve pek çok takımın kamp merkezlerinin burada bulunuyor olması bahsi geçen ayrıcalığını kanıtlar niteliktedir.

Calista Sports Center, ilgililerin zihninde nefes kesen müsabakalarıyla yer edinen pek çok organizasyona ev sahipliği yapmaktadır. Uluslararası Futbol Birliği (FIFA) standartlarına uygun 3 adet sahasıyla kapılarını tüm futbol kulüplerine açmaktadır.

Spor merkezimiz futbol dinamiklerinin gerçekleştirilebildiği sahaların dışında, en üst teknolojilerle güçlendirilen fitness merkezi, doktor odası, tribünler, basın ve yayın odası gibi tüm alanları hizmeti dahilinde sunmaktadır. Bu bağlamda merkezimiz, kulüplerin beklentilerini karşılayabildiği, kusursuz kamp dönemleri geçirebilecekleri bir niteliğe sahiptir.

Aynı anda birden çok takımın konaklayabileceği yerleşim alanı kapasitesi sunan ve tüm lüks deneyimlere rahatlıkla ulaşabileceğiniz Calista Sports Center, Belek’te yer alması sayesinde hem yaz hem kış; 12 ay tercih edilebilen bir ayrıcalıkla karşınıza çıkmaktadır.

Futbolun yanı sıra, günlük yaşam dinamiklerinize eşlik edebilecek tüm spor rutinlerini büyük bir keyif ve rahatlıkla gerçekleştirebileceğiniz ayrıcalıklara Calista Luxury Resort ile ulaşabilirsiniz.

Calista Sports and Health Community bünyesinde yer alan, birebir veya grup aktiviteleri olarak deneyimleyebileceğiniz tüm spor aktivitelerini tatil planınıza ekleyebilirsiniz.

Deniz manzaralı 2 adet plaj voleybolu sahası ile plaj voleybolu, uluslararası niteliklere sahip donanımdaki göz dolduran sahası ile golf, hem amatörlere hem de profesyonellere özel 4 clay ve 1 sert zeminli, gece aydınlatmaları sunan kortları ile tenis, Parasailing sporundan rüzgar sörfüne, jet ski’den banana’ya kadar uzanan su sporları gibi tüm sportif aktivitelere lüks otel deneyimiyle sahip olabilirsiniz.

Ek olarak bünyemiz dahilinde deneyimleyebileceğiniz, 15 Nisan - 15 Ekim 2023 tarihleri arasında gerçekleşecek, 4 - 16 yaş arasındaki kız ve erkek çocuklara tatilin, sporun, eğlencenin ve eğitimin harmanlandığı bir deneyim sunacak; Paris Saint-Germain Academy Turkey ile birlikte gerçekleştireceğimiz kamptan yararlanabilmek ve kapsamlı bilgi alabilmek için rezervasyon öncesinde bizlere ulaşabilirsiniz.

  • Calista Resort Hotel Blog Benzersiz Konaklama Slider
  • Calista Resort Hotel Blog Benzersiz Konaklama Slider2
  • Calista Resort Hotel Blog Benzersiz Konaklama Slider3
  • Calista Resort Hotel Blog Benzersiz Konaklama Slider4
  • Calista Resort Hotel Blog Benzersiz Konaklama Slider5
  • Calista Resort Hotel Blog Benzersiz Konaklama Slider6
  • Calista Resort Hotel Blog Benzersiz Konaklama Slider7
  • Calista Resort Hotel Blog Benzersiz Konaklama Slider8

Toplantı ve Organizasyonların
Değişmez Tercihi

Türkiye en lüks oteller deneyiminin yıldızı Belek, toplantı ve organizasyonların da değişmez tercihlerinden biridir. Belek’te yer alan lüks konaklama alanları, ulusal organizasyonların yanı sıra, 15 - 16 Kasım 2015’te gerçekleştirilen G-20 zirvesi gibi uluslararası buluşmalara da ev sahipliği yapmaktadır.

Pek çok sektörün çalışma dinamiklerini destekleyen, bu dinamiklere fayda sağlaması amacıyla yapılan seyahat ve organizasyon etkinleri için birinci tercih Belek’in gözdesi, Türkiye’de lüks konaklama dendiğinde sağladığı ayrıcalıklı hizmetlere ön plana çıkan Calista Luxury Resort’tur. 

Otelimiz bünyesinde değerlendirebileceğiniz toplantı ve organizasyon ayrıcalıkları arasında farklı kişi kapasitelerine sahip eşsiz konferans salonları, kusursuz hizmet anlayışımızla zenginleştirdiğimiz şık toplantı odaları yer almakta; bu alanlar farklı konfigürasyonlarla istek ve ihtiyaçlarınıza uygun biçimde dizayn edilmektedir.

Amaca yönelik hizmet alabileceğiniz, tam donanımlı etkinlik mekanlarımız sayesinde toplantı ve organizasyonlarınızı kusursuz biçimde gerçekleştirebilirsiniz.

Bu bağlamda, son teknoloji ürünler, ayarlanabilir salonlar, geniş fuaye alanları, şık sunumlarla servis edilen, el yapımı leziz atıştırmalıklar, açık alanlara kolay erişim ve bölgenin en iyi otelcilik hizmetini Calista Luxury Resort ile elde edebilirsiniz.

Toplantı ve organizasyon konseptlerine yönelik, otelimiz bünyesinde sahip olabileceğiniz hizmetlerimizi şu şekilde sıralamak mümkündür:

  • 1250 misafir kapasitesine sahip, ihtiyaç dahilinde 3 farklı salona ayrılabilen, olağanüstü etkinliklere ev sahipliği yapabilmek üzere tasarlanan Candor Hall, şık ve gösterişli özel davetler için deneyimleyebileceğiniz en doğru adrestir.
  • En küçük etkinlik salonumuz Gorgona, mahremiyet beklenen ve üst düzey ayrıcalıklar istenen toplantılara özel olarak tasarlanmıştır. Toplamda 30 kişi kapasiteli ve güneş alan toplantı odamız lüks deneyim ve ayrıcalıklı hizmetin karşılığıdır.
  • Medusa, 30 kişi kapasiteli ve 60 m2’lik bir alan sunan, kusursuz misafirperverlik deneyimi elde edebileceğiniz, gün ışığıyla her an aydınlık kalabilen, seçkin davetlere özel tasarladığımız odalarımızdan biridir.
  • Başarılı grup toplantılarının olmazsa olmazı, son teknolojiye sahip ekipmanları sayesinde modern ve inovatif hizmet ayrıcalığı elde edebileceğiniz Okeanos, 72 m2’lik bir alan sunmaktadır.
  • Özel sunum ve gösterimler için tercih edebileceğiniz, 180 m2’lik alana sahip, 280 kişi kapasiteli Moviola sinema salonumuz ferah ve ayrıcalıklı tasarımıyla dikkatleri üzerine çekmektedir.

Calista Luxury Resort, sektörel toplantı ve organizasyonlara ek, hayatının en özel anlarından biri olacak düğününüzü planlamada da birinci sınıf hizmet anlayışıyla hareket eden bir planı sizlerle buluşturmaktadır.

Profesyonel kişileri bünyesinde barındıran ekibimiz ile hayallerinizi süsleyen, ihtiyaç duyduğunuz ne varsa denize sıfır bir manzarada, lüks otelcilik deneyimleriyle sahip olabilirsiniz.

Otelimiz sayesinde bekarlığa veda partileri de dahil olmak üzere, en özel gününüzü seçimlerinize özel dekorasyonlar, envai çeşit ikramlıklar, modern servis ayrıcalıkları ve benzeri dinamiklerle zenginleştirerek, eğlencenin bir an bile kesilmeyeceği düğün planınızı profesyonel niteliklerle harmanlayabilirsiniz.

Lüks ve Konforla Harmanlanan
Birinci Sınıf Tatil

Turizm, tatil, lüks ve konfor dinamiklerinin tamamını Belek’in eşsiz güzellikleriyle elde edebileceğiniz otelimiz birinci sınıf hizmete rahatlıkla ulaşabilmenizi sağlamaktadır.

Ritim, dans ve eğlencenin doruklarda olduğu, dünyaca ünlü sanatçılardan unutulmaz performanslar izleyebileceğiniz, animasyon aktivitelerine dahil olabileceğiniz ve daha birçok aktiviteler ve etkinliklere, Playstation, Langırt, Air Hokey ve çeşitli video oyunlarına ulaşabileceğiniz Bonus Oyun Salonuna otelimiz bünyesinde ulaşabilirsiniz.

Kişisel deneyimleri profesyonel ve ayrıcalıklı hizmet dinamikleriyle birlikte elde edebileceğiniz, Belek’in karşı konulmaz güzellikleri sayesinde her mevsimi en güzel haliyle yaşayabileceğiniz Calista Luxury Resort, Türkiye’nin en lüks otellerinden biri olarak gösterilmektedir.

Hizmet ve ayrıcalıklarımız hakkında detaylı biçimde bilgi alabilmek, tatil deneyiminizi Türkiye’deki en lüks konaklama nitelikleriyle zenginleştirebilmek, Belek’in tüm güzelliklerini şahane konumumuz sayesinde her detayıyla yaşayabilmek için bize dilediğiniz her an ulaşabilirsiniz.

Diğer Blog Yazıları

  • Calista Resort Hotels Blog Surdurulebilirlik Card
    Sürdürülebilirlik

    Dünyayı Birlikte Korumak İçin “Sürdürülebilirlik”

  • Calista Resort Hotel Spa Blog Card
    Yepyeni Bir SPA Deneyimi ile Ayrıcalıklı Hissedin!

    SPA

  • Calista Resort Hotel Kultur Turizmi Card
    Benzersiz Bir Tatil Deneyim: Kültür Turizmi

    Kültür Turizmi

  • Calista Resort Hotel Blog Pavilion Card
    Ayrıcalıklı Hizmet ile Güneşin Tadını Çıkarın!

    VIP İskele & Pavilyonlar

  • Calista Resort Hotel Fast Track Blog Card
    Antalya Uluslararası Havalimanı Fast Track & CIP Lounge Hizmeti

    Fast Track & CIP Lounge Hizmeti

  • Calista Resort Hoel Akıllı Oda Sistemleri Card
    Tatilin Kontrolü Parmaklarınızın Ucunda

    Akıllı Oda Sistemleri

  • Calista Resort Hotel Blog Villas Deskto
    Yepyeni Bir Deneyim: Villa Tatili

    Villa Tatili

  • Calista Resort Hotel Blog Cip Terminal Content Desktop
    Tatilde Ayrıcalıklı Hizmet: CIP

    CIP Terminal Hizmeti

  • Calista Resort Hotel Yastik Menusu Desktop
    Ultra Her Şey Dahil: En Sevdiğiniz Yastık Bile!

    Yastık Menüsü

    REZERVASYON